dilluns, 4 de juliol del 2011

REUS VIU EL VI

Per segon any consecutiu vam acudir a la fira de Reus per gaudir d'una tarda de vins. El primer que vam constatar va ser una disminució dels cellers representats respecte a la fira de l'any anterior, però no una disminució de públic, ja que la plaça de la llibertat es va anar omplint dissabte a la tarda de gran quantitat de gent. Com sempre la fira gira entorn als cellers de la província de Tarragona i les seves Denominacions d'Origen, i cadascú dels visitants podem gaudir d'un tast de cada zona diferent a escollir. Els nostres tastos van ser ben diversos, i a més a més vam poder degustar gran quantitat de vins, ja que el fet de ser cinc persones permetia jugar molt amb els tickets i tastar els altres vins.
Respecte als vins tastats volem destacar alguns, però volem fer una menció al Gatzara Criança, un vi de la Conca de Barberà que ja l’any passat ens va sorprendre gratament i en aquesta edició ho ha tornat a fer. Ens agrada destacar aquests vins, ja que per nosaltres no són accessibles, ja que són difícils de trobar a les tendes i només tenim l’oportunitat de tindre contacte amb ells en aquests esdeveniments.
També destaquem com a vi blanc el Les Sorts Blanc del 2008, una molt bona garnatxa, el Brunus Rose, que va ser el rosat que més ens va agradar, i el qual considerem un gran vi, i un vi negre que també ens va fer gaudir com és el Terrer d’Aubert, del celler Vinyes del Terrer, de la D.O. Tarragona, el qual és un Cabernet Sauvignon molt ben treballat.
Finalment també volem destacar el dolç d’Orto Negre del 2009, el qual ens va servir per donar una nota final molt agradable a la tarda.


Amadeu i Ferran Ibor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada