dimecres, 27 d’octubre del 2010

CAVATAST 2010

Per primer cop vam acudir a la gran festa del cava de Sant Sadurní d’Anoia, el Cavatast.
Vam anar acompanyats per un grup d’amics de Castelldefels amb la intenció de fer-nos una idea del que és la festa i de degustar cava de qualitat.
El temps es va convertir en l’enemic amb el qual vam haver de lluitar, ja que la pluja no ens va abandonar en cap moment, això va fer que la jornada tingués un sabor diferent, ja que no podíem degustar el cava amb normalitat.
Realment l’organització era fantàstica, moltes taules per poder gaudir dels glops amb tranquil·litat, llàstima de l’esmentada pluja que impedia poder estar al voltant de les taules compartint el cava i les sensacions que ens donava.
En quant als tastos realitzats ens va agradar molt el brut nature de Covides, un cava amb molta expressivitat, molt corpulent. També vam descobrir els caves de FontPinet, tota la gama ens van semblar d’una excel·lent relació qualitat-preu. El Brut Nature del celler Alegoria també va ser un tast que ens va convèncer.
En general tot el que vam tastar ens va complaure força i de ben segur l’any vinent hi tornarem.

Por primera vez acudimos a la gran fiesta del cava de Sant Sadurní d’Anoia, el Cavatast.
Fuimos acompañados por un grupo de amigos de Castelldefels con la intención de hacernos una idea de lo que es la fiesta y de degustar cava de calidad.
El tiempo se convirtió en el enemigo con el que tuvimos que luchar, ya que la lluvia no nos abandonó en ningún momento, lo que provocó que la jornada tuviera un sabor diferente, ya que no podíamos degustar el cava con normalidad.
Realmente la organización era fantástica, muchas mesas para poder disfrutar de los tragos con tranquilidad, lástima de la citada lluvia que impedía poder estar alrededor de las mesas compartiendo el cava y las sensaciones que nos despertaba.
En cuanto a las catas realizadas nos agradó el brut nature de Covides, un cava con mucha expresividad, muy corpulento. También descubrimos los cavas de FontPinet, toda la gama nos parecieron de una excelente relación calidad-precio. El Brut Nature de la bodega Alegoria también fue una de las catas que más nos agradó.
En general todo lo que pudimos catar nos complació y damos por hecho que el año que viene volveremos.



Amadeu i Ferran Ibor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada